Kvinna som tittar i dator
Av:
Anna Lundahl

Har du kommit igång med Nordea Investor?

Vill du få tillgång till material som kan ta ditt sparande till nästa nivå? Vi har samlat det bästa från våra experter på vår nya handelsplattform Nordea Investor.

Visa mer om:
Sparande

Nordea Investor är vår digitala sparandeplattform där du kan följa ditt sparande dygnet runt via mobil, surfplatta eller dator. Vi erbjuder aktiehandel på marknader i 15 länder och du kan handla med fler än 500 fonder. I vårt Fondtorg kan du screena fram fonder som passar just dig och ditt sparande, bland annat utifrån utveckling, risk, industri, sektor och antal stjärnor i Morningstar.

Att ha tillgång till rätt information är A och O för att lyckas med ditt sparande. I Nordea Investor publiceras varje dag analyser, rapporter och marknadskommentarer från Nordeas strateger och analytiker. Du har även tillgång till marknadsinformation, nyheter, podcasts och filmer med information och inspiration som kan hjälpa dig att bli en ännu bättre investerare.

Ett nytt inslag är att du kan anmäla dig till våra populära webinars. Ett webinar är ett webbaserat seminarium där vi presenterar varierande teman inom sparande och investeringar så som ”Träffa våra fondförvaltare”, ”Grundkurs i aktiehandel”, ”Lär dig mer om teknisk analys” och ”Kom igång med Nordea Investor”. Under webinaret har du chans att ställa dina frågor och få svar direkt från våra experter.

- Vi vill inspirera våra kunder att komma igång med sitt sparande och att sedan ta det till nästa nivå. I våra webinars tar vi upp ämnen som våra kunder visat intresse att lära sig mer om. Det har visat sig vara ett mycket uppskattat format, var man än befinner sig kan få sina frågor besvarade live från våra främsta experter, det är en unik möjlighet säger Anna Lundahl, ansvarig för Nordea Investors webinars.

Nordea Investor

I våras lanserade vi vår nya prislista för handel med värdepapper där du slipper krångel med att byta courtageklass. För handel med svenska och nordiska aktier är den lägsta avgiften 1 krona och som mest kostar en affär 99 kronor, med ett courtage på 0,06 procent. Även för handel i utländska aktier blir det ett courtage på 0,06 procent, med en lägsta avgift på exempelvis 1 pund, 1 krona eller 1 dollar beroende på var man handlar.

- Förra året bestämde vi oss för att göra vårt digitala sparandeerbjudande riktigt vasst, och sedan dess har vi jobbat hårt och kunnat lansera många godsaker såsom ett nytt fondtorg med brett utbud av fonder, en ny prisplan där vi erbjuder marknadens lägsta courtage vid aktiehandel samt förbättrad användarvänlighet, nya funktioner och ny design i vår plattform Nordea Investor. Våra kunder har mottagit nyheterna mycket positivt och vi ser en kraftig tillväxt i användandet av Nordea Investor. Vi vilar dock inte på lagrarna utan kommer fortsätta med flera spännande lanseringar under hösten, bl.a. inom området digital sparanderådgivning, säger Per Brugge, ansvarig för kundenheten inom Nordeas sparandeorganisation.

Tycker du att detta låter intressant? Välkommen att besöka Nordea Investor.

Är du ännu inte kund hos Nordea men vill börja använda Nordea Investor? Kom igång snabbt och enkelt.