Välkommen till Fondmagasinets Juljakt 2017

Julen nalkas och som traditionen bjuder så har vi förberett en rolig Juljakt till våra läsare. Nu har du möjlighet att vinna ett par trådlösa hörlurar eller ett set med allt du behöver för glöggen.

Tävla om fem trådlösa hörlurar från Harman

Under den sista veckan i tävlingen kan du vinna dessa fina trådlösa hörlurar med bra ljudkvalité från Harman (JBL E55BT, värde 1300 kronor). Vi delar ut fem stycken och du kan välja vilken färg du vill ha. Hörlurarna har upp till 20 timmars batteritid och du kan enkelt växla mellan att lyssna på musik eller ta ett telefonsamtal. De finns i färgerna vita, röda, turkosa, blå eller svarta.

Kanna och koppar till glöggen

De första tre veckorna fram till jul har du chans att vinna allt du behöver för glöggmyset. En glöggkanna, koppar och skålar för russin och mandel från Bruka (värde 750 kronor).

Om Fondmagasinet

Fondmagasinet ges ut av Nordea Fonder och guidar dig genom aktuella ämnen inom sparande och om de finansiella marknaderna. Med spännande och informativa artiklar får du inte bara insikter om aspekter som påverkar marknaden utan också om vad du som sparare kan förvänta dig om framtiden.